München, Germany
51° 36' N 13° 18' E
Sep 06, 1999 01:16
Distance 619km

Text written in: Dutch

Nog een laatste stop in munchen

`s morgens zij we om 6.30 opgestaan en zijn we vertrokken richting onze laatste halte Munchen, we hadden het echt gehad met dat klote siofok! Aangekomen bij de grens hongarij/oostenrijk werd onze hele wagen door de douane tegengehouden. De douanebeamte keek echt heel streng en strak, een echte oostblokker. We moesten de wagen helemaal uitlaaien. We begonnen met de slaapzakken, ondertussen keek( en rook, die doos met snoepjes was omgevallen en die lagen door de hele wagen te ruften, dit kwam dan natuurlijk nog bij de blauwe cigarettenwalm die er al was door constante gestoom) hij in de wagen, en keek al iets minder strak. Toen we even later de hele bende langs de auto hadden liggen kon ie zijn lach echt niet meer houden. We konden weer inlaaien en verder rijden, was op zich wel humor!


Ook moesten we nog een vignet gaan halen, voor de snelwegen daar, dus wij gestopt bij een benzinestation, wij met zijn drieen naar binnen, bleek dat de sleutels er nog op zaten!

Een oude kerel bleek een masterinbreker te zijn, hij pakte een ijzerdraad en klik-klik en de taunus was open! We hebben onze reis voortgezet, en haalden een record van 150 KM.h met onze ford taunus!!

Om +- 19.00 uur hadden we een hotel gevonden in Munchen. Man achter de balie was een richtige Duitser. We hebben gedouched en zijn daarna gaan eten (kleffe pizza met een fles bier). Hierna zijn we naar een groot uitgaanscentrum gegaan. We hadden gehoord dat hier een vette drum & bass / Jungle party was. We zijn eerst enervandere muffe tent binnengestapt ( entree 20,- DM, pilsje 5,-DM, spatje 15,- DM) met muf volk(Duitsers). Toen zijn we naar die Jungle tent gegaan, dit was al beter. Floris weer achter een vrouw aan maar hij was vanavond niet scherp. Nog even naar die muffe tent gegaan. Daar was het nu iets gezelliger. Er werd zelfs House of pain en delinquent habits gedraait. Om +- 4 uur zijn we gaan slapen.


's Morgens om +- 11 uur wakker ik stond om half 12 onder de douche toen ze opbelden dat we er om half elf al uit hadden gemoeten. Dus snel aangekleed en vertrokken. Ik had de eerste 3 uur gereden daarna nam Wietse het over. Toen hij even had gereden kwam hij erachter dat de benzine bijna op was(hun kwaad op mij, omdat ik dat had moeten zien maar zelf reed hij het tankstation voorbij) Er kwam maar geen tankstation en we durfden niet verder te rijden dus toen zijn we langs de kant gaan staan. Wietse had even geleden aan de overkant wel een tankstation gezien, maar dat was al gouw een half uur/ 3 kwartier lopen. Een straatje verder zag ik een vrachtauto rijden en vroeg aan hem waar het dichtstbijzijnde tankstation was. Dat was inderdaad die van Wietse. Ik kon met hem mee ernaartoe rijden maar hij ging niet terug. Langs de kant lag allemaal rommel en daar lag een lege oliebus tussen. Deze meegenomen. Daar getankt en teruggelift. De 5e auto(weer een vrachtauto) was meteen raak. Totale vertraging ongeveer 1 uur. We zitten nu op zo'n 11 km van Venlo Wietse rijdt pas een uur of 5 en zit wat auto's te irriteren(linksrijden).

We zijn bijna thuis.

Het is mooi geweest.